Overnachten

Bij Het Slimme Schaap kun je niet overnachten. Maar er zijn voldoende mogelijkheden in de buurt. Voor het gemak hebben we de afstand bij elke gelegenheid tot aan Het Slimme Schaap erbij gezet. Druk op de naam om naar de website van de desbetreffende locatie te gaan.

B&B Bie Janssen TIP! Gezellig en ongedwongen verblijven in de oude kern van Elsloo. Ideaal voor fietsers en er zijn meerdere kamers. Je kunt kiezen uit 1 of 2/3 persoonskamers of de gezellige familiekamer. Ze hebben regelmatig leuke aanbiedingen/arrangementen dus houdt de website goed in de gaten. 350 meter.

Kasteel Elsloo Sjiek, maar zeker niet te duur: overnachten in een echt kasteel. Via het kasteelpark kunt u naar Het Slimme Schaap lopen want het kasteel ligt aan de westkant (onder) en Het Slimme Schaap aan de oostkant (boven) van het park. 650 meter.

Gastenverblijf Het Einde Catsop Verblijven in een oude boerderij in het pittoreske Catsop. 1 kilometer.

Gastenverblijf Eindeloos Een landelijk gelegen gastenverblijf met eigen wellness waar u kunt genieten van de rust en de ruimte. 1.1 kilometer.

Camping Catsop Op deze camping vind je rust, natuur en eenvoud. Ideaal om even af te schakelen. 1.3 kilometer.

B&B Catsop Verblijven in een mooie oude boerderij met buitenzwembad. 1.3 kilometer.

IBIS Stein Dit budget hotel is laagdrempelig en ligt aan de rand van Stein richting Geleen. Een prima optie als u een nachtje wil verblijven of op doorreis bent. 4.7 kilometer.

De Taller Hoeve (BE) Net over de grens in Kotem ligt deze mooie hoeve uit 1800. Deze hoeve is onlangs volledig gerestaureerd. 4.9 kilometer.

B&B Overmunthe In het schilderachtige Urmond vindt u deze mooie B&B. Een unieke locatie met volop wandel- en fietsplezier, aan de Nederlandse en Belgische kant van de Maas. 6.9 kilometer.